Prijavi se

Plastificirani okviri


Plastificirani okvir za registarske tablice je izrađen od dekapiranog lima debljine 0,5 mm koji je zaštićen galvaniskim postupkom "cinkovanjem" nakon čega je dodatno zaštićen elektrostatičkom plastifikacijom u boji. Metalni ram za registarske tablice je izuzetnog kvaliteta u odnosu na tradicionalne plastične okvire, što se direktno ogleda u veku trajanja metalnog okvira, sigurnosti u pogledu zaštite registarskih tablica od ispadanja i gubljenja kao i veku trajanja štampe brenda.

Metalni plastificirani okviri su dostupni u raznim bojama a prema RAL karti. Pored standardnih boja, u mogućnosti smo da Vam ponudimo specijalne efekte poput perla sjaj, visoki sjaj, flurescentni efekti kao i mnogo toga drugog.

Brendiranje okvira je moguće na više načina: tampon štampa, sito štampa, kater folija, utiskivanje/istiskivanje brenda, ipuna utisnutok brenda bojom, farbanje istisnutok brenda bojom, kao i mnogo drugih načina koje možemo osmisliti zajedno. Brendiranje okvira se ne vrši za serije koje su manje od 300 pari.


Loading